Haber Detay

Bizi Arayın 90-312-258-7907

12. IPARD II İZLEME KOMİTESİ TOPLANTISI

12. IPARD II İzleme Komitesi Hazırlık toplantısı 24 Kasım 2021 tarihinde ve sonrasında İzleme Komitesi Resmi toplantısı ise 25 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi platform kullanılarak gerçekleştirilecektir.





İZLEME KOMİTESİ NEDİR ?
Kırsal Kalkınma Programı İzleme Komitesi, IPARD Programı’nın uygulanmasının etkililiğini ve kalitesini izlemek için kurulmuştur. Bu komite, IPARD Programı’nın belirlenen hedeflere ulaşılıp ulaşılmadığını ve uygulamalardaki ilerlemeyi incelemek üzere yılda en az iki kez toplanmaktadır.
IPARD Programı’da belirlenen strateji, amaç ve hedeflere ulaşılması açısından, uygulama ve gelişmeleri izlemektedir. 01 Eylül 2009 tarih ve 27336 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış, 5 Temmuz 2012 tarih ve 28344 sayıyla güncellenmiş olarak “KIRSAL KALKINMA PROGRAMI İZLEME KOMİTESİNİN TEŞEKKÜLÜ İLE ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK” çerçevesinde faaliyetlerini sürdürmektedir.
İlgili kamu kurum ve kuruluşları, gerçek kişiler, özel hukuk tüzel kişileri ve sivil toplum kuruluşlarının Program ve destekleri ile ilgili, izleme, değerlendirme süreçlerine katkı ve katılımlarını sağlamak üzere oluşturulan Komite’nin sekreteryası Kırsal Kalkınma Programı Yönetim Otoritesi tarafından yürütülmektedir.;

Haber Tarihi : 20 / 11 / 2021
Haber Kategorisi: : 3

Bu Etkinlik ile İlgili dosyalar


Bu Etkinlik ile İlgili fotoğraf ve Videolar

Bu Etkinlikle İlgili Fotoğraf Yüklenmemiş

Diğer Haberler

ORTAK TARIM POLİTİKALARI (UKA) AĞI’NIN YAPILANMA ÇALIŞMASI İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.
AB ÜRETİM STANDARTLARINA İLİŞKİN PROJE KILAVUZLARI HAZIRLANDI Genel Müdürlüğümüz IPARD Yönetim Otoritesince gerçekleştirilen "Reproduction of Project Guides on EU Production Standarts - AB Üretim Standartlarına İlişkin Proje Kılavuzlarının Çoğaltılması" projesi kapsamında, sektöre yönelik güncel Rehber Kitapçıklar hazırlandı.
GÜLANTA PROJESİ ETKİNLİĞİ (ÇEVRİMİÇİ) 16 ARALIK 2020
Ulusal Kırsal Ağ çevrim içi Muş bölgesel toplantısı dört ana tema üzerinde yerel ve yabancı uzman sunumlarıyla, iyi uygulama örnekleriyle ve yerel paydaşların etkin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıya Muş UKA bölgesel paydaşları olarak IPARD illerinde yer alan Tarım ve Orman İl Müdürlükleri ve TKDK İl Koordinatörlüğü’nden UKA temsilcileri, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Muş ili kooperatifleri, çiftçi, üretici birlikleri, dernekler ve ziraat odalarından toplam 144 temsilci katıldı...