Başarılı Projeler

SERACILAR RESTAURANT / KASTAMONU

Proje 2015 yılında gerçekleştikten sonra giderek pazar payları gelişmiştir ve bir marka haline gelmişlerdir. IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.

Yayın Tarihi :
Proje Sahibi :
Projenin Web Sitesi :

Diğer Başarı Hikayeleri...

200 KOVANLIK BAL ÜRETİM TESİSİ AMASYA HALİT ÇELEBİ
ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI ERZİNCAN Yaşar Faruk GÜNAY
MİNİMUM KARBON AYAK İZİ İLE AFŞAR ELLERDEN AFŞAR BALAM ÜRÜNLER ANKARA Figen AR
YILMAZ SÜT ÜRÜNLERİ ARDAHAN Özdemir Yılmaz