ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI / ERZİNCAN
Bu proje ile Erzincan merkezde hizmet veren Süt Toplama Soğutma Merkezi ve Süt Analiz Laboratuvarı için kapasite artırımı yapılmıştır.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : Yaşar Faruk GÜNAY Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
MİNİMUM KARBON AYAK İZİ İLE AFŞAR ELLERDEN AFŞAR BALAM ÜRÜNLER
ANKARA
Figen AR
ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI
ERZİNCAN
Yaşar Faruk GÜNAY
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
Kahvaltı Dünyası İzleme Altyapısının Güçlendirilmesi ve Modernizasyonu
TRABZON
Hüseyin TÜYSÜZ