Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI
ERZİNCAN
Yaşar Faruk GÜNAY
200 KOVANLIK BAL ÜRETİM TESİSİ
AMASYA
HALİT ÇELEBİ
OSMANLI MANTAR ÜRETİM PROJESİ
KÜTAHYA
Mehmet ASLAN