Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
200 KOVANLIK BAL ÜRETİM TESİSİ
AMASYA
HALİT ÇELEBİ
YILMAZ SÜT ÜRÜNLERİ
ARDAHAN
Özdemir Yılmaz
MUŞ KARLI YAYLA BAL PAKETLEME TESISI
MUŞ
DEVREKANİ YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ BİDECİ
KASTAMONU
Dr. Gül Banu Çiçek