Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
LİSİNİA DOĞA TIBBİ VE AROMATİK BİTKİLER İŞLETMESİ
BURDUR
Öztürk SARICA
BIZIM AKDO DONDURMA TESİSİ
KAHRAMANMARAŞ
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
GELENEKSEL KARS KAŞARININ COĞRAFI İŞARETLEMESİ
KARS
Prof. Dr. Mithat ŞAHİN