Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
200 KOVANLIK BAL ÜRETİM TESİSİ
AMASYA
HALİT ÇELEBİ
MERİÇ ZEYTİNYAĞI FABRİKASI
HATAY
Kahvaltı Dünyası İzleme Altyapısının Güçlendirilmesi ve Modernizasyonu
TRABZON
Hüseyin TÜYSÜZ