Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ YEREL KALKINMA STRATEJİSİ
SAMSUN
Tolga EREL
ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI
ERZİNCAN
Yaşar Faruk GÜNAY
100 BAŞ SAĞMAL KAPASİTELİ SÜT SIĞIRI İŞLETMESİ
SİVAS
HÜSEYİN ERDEM
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN