Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI
ERZİNCAN
Yaşar Faruk GÜNAY
ÖZKAYA DONDURMA ÜRETIM TESİSİ
AKSARAY
SERVET ÖZKAYA
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
100 BAŞ SAĞMAL KAPASİTELİ SÜT SIĞIRI İŞLETMESİ
SİVAS
HÜSEYİN ERDEM