Başarılı Projeler

MİNİMUM KARBON AYAK İZİ İLE AFŞAR ELLERDEN AFŞAR BALAM ÜRÜNLER / ANKARA

Yerel Ürünlerin Ticarileşmesi başlığı altında Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmiştir. Elektriğini güneş enerjisinden sağlayan tesiste minimum karbon ayak izi ve sıfır atık prensibiyle yöresel ürünler (erişte, tarhana, salça, reçeller, sirke, bulgur, vb) üretiliyor. Atıklar ile solucan gübresi yapılıp yine tarımda kullanılıyor. IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.

Yayın Tarihi :
Proje Sahibi : Figen AR
Projenin Web Sitesi :

Diğer Başarı Hikayeleri...

OBASYA KONAKLAMA TESİSLERİ MANİSA Mustafa PALA
200 KOVANLIK BAL ÜRETİM TESİSİ AMASYA HALİT ÇELEBİ
YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ YEREL KALKINMA STRATEJİSİ SAMSUN Tolga EREL
SERACILAR RESTAURANT KASTAMONU