Başarılı Projeler

MİNİMUM KARBON AYAK İZİ İLE AFŞAR ELLERDEN AFŞAR BALAM ÜRÜNLER / ANKARA

Yerel Ürünlerin Ticarileşmesi başlığı altında Ankara Kalkınma Ajansı tarafından desteklenmiştir. Elektriğini güneş enerjisinden sağlayan tesiste minimum karbon ayak izi ve sıfır atık prensibiyle yöresel ürünler (erişte, tarhana, salça, reçeller, sirke, bulgur, vb) üretiliyor. Atıklar ile solucan gübresi yapılıp yine tarımda kullanılıyor. IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.

Yayın Tarihi :
Proje Sahibi : Figen AR
Projenin Web Sitesi :

Diğer Başarı Hikayeleri...

HAVRANO DOĞAL GIDA FUNDA FİLİZ ÇETİN ZEYTİN SİRKESİ PROJESİ BALIKESİR Funda Filiz ÇETİN
SERACILAR RESTAURANT KASTAMONU
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi ŞANLIURFA Mustafa GÜLHAN
Arba Yeme-İçme Tesisi Projesi SAMSUN Niyazi KESİM