ÇİĞ SÜT ÜRETİMİNDE KALİTENİN SAĞLANMASI / ERZİNCAN
Bu proje ile Erzincan merkezde hizmet veren Süt Toplama Soğutma Merkezi ve Süt Analiz Laboratuvarı için kapasite artırımı yapılmıştır.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : Yaşar Faruk GÜNAY Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
HARPUT ÇANAK ÇÖMLEK ÜRÜNLERİNİN ÜRETİMİ
ELAZIĞ
MİNİMUM KARBON AYAK İZİ İLE AFŞAR ELLERDEN AFŞAR BALAM ÜRÜNLER
ANKARA
Figen AR
YEREL EYLEM GRUBU DERNEĞİ YEREL KALKINMA STRATEJİSİ
SAMSUN
Tolga EREL