Bu proje ile Kadayıf ve baklavanın dışında Arge çalışmaları hız kazandı ve çeşitlilik artmaya başladı. Hedefleri Diyarbakır kadayıfını tüm dünyaya tanıtmak.
IPARD kapsamındaki desteklerden faydalanmış iyi uygulama örneğidir.
Yayın Tarihi : Proje Sahibi : ZEKAİ ALTUNAL Projenin Web Sitesi :
Diğer Başarı Hikayeleri...
Orjin Fıstık İşletmesi İyileştirme Projesi
ŞANLIURFA
Mustafa GÜLHAN
İNCİRLE ÇİKOLATANIN LEZZETLİ BULUŞMASI
AYDIN
Nail Nuri AĞAÇÇI
ENS TEKSTİL DİKİŞÇİLİK PROJESİ
MARDİN
Yusuf KAYA
GELENEKSEL KARS KAŞARININ COĞRAFI İŞARETLEMESİ
KARS
Prof. Dr. Mithat ŞAHİN